Top 5 alkalmazás, aminek nagy hasznát veszed az ünnepek alatt!

Ez az öt karácsonyi applikáció nem hiányozhat a telefonodról!

Az okoseszközök az életünk minden területén támogatást nyújtanak. Mindegy, hogy kapcsolattartásról, kreatív fotózásról vagy tervezésről van szó, az applikációk nagyban megkönnyítik számunkra a mindennapokat. Nincs ez másképp az év egyik legpörgősebb hónapjában sem, amikor minden segítség jól jön. Nézd meg, melyik az az öt karácsonyi applikáció, ami nem hiányozhat a telefonodról!

  1. Elf Yourself!

Ezzel az Androidra és iOS-re is letölthető alkalmazással feldobhatod az ünnepi készülődést! Az Elf Yourself nem ígér sem többet sem kevesebbet, mint amit a neve sejtet. Ezzel az applikációval elkészítheted a barátaid, családod táncoló karácsonyi manó mását. Jól hangzik, ugye? Válaszd ki a családtagjaid fotóit és forgasd a kijelölt helyre a profilokat, ha ezzel megvagy, mehet is a tánc! Az elkészült videótokat megoszthatod Facebookon, vagy elküldheted levélben egy távoli rokonnak vagy egy régen látott barátodnak.

  1. The Christmas Gift List

Ha mindened a tervezés, akkor ez a karácsonyi applikáció neked való! A Christmas Gift List segít számon tartani kinek milyen ajándékot tervezel vásárolni, mennyibe kerül, és egy kördiagramon láthatod is az egyes személyekre szánt költésedet. Egyszerűség és átláthatóság, mi több kell még a nyugodt karácsonyi tervezéshez?

  1. Postagram

Bár az idei ünnep egy kicsit más lesz, nem kell lemondanunk a közös élményekről. A Postagram alkalmazás segítségével a képeslapküldés mára sajnos elfelejtett hagyományát élesztheted fel. Képzeld csak el a nagymamád örömtől ragyogó arcát, amikor megnyitja a tőled kapott, egyedi képeslapot! Válassz ki egy képet a telefonodról, illeszd be a felkínált keretek valamelyikébe, írj mellé egy személyes üzenetet és már küldheted is!

 

Kép forrása: Freepik

  1. Ki vagyok én?

Ha szívesen elütnétek az időt egy kis játékkal, a Ki vagyok én egy tökéletes választás. Ez a karácsonyi applikáció nagyon egyszerűen működik, töltsd le, válassz egy kategóriát, helyezd a mobilod a homlokodra úgy, hogy a többiek lássák a kijelzőt, és a társaságból valaki megpróbálja elmutogatni neked a megjelenő feladványt. Ha kitaláltad, csak hajtsd le a fejed (úgy, hogy a mobil még mindig a homlokodon van), és jöhet is a második rejtvény!

  1. Spotify

Ugye nem is kell mondani, milyen fontos, hogy legyen egy karácsonyi playlisted? A zene segít, hogy mindannyian karácsonyi hangulatba kerüljetek, és felejthetetlen legyen az ünnepi készülődés. Láss neki a lejátszási lista készítésnek, válassz egyet, amit sütés-főzés közben hallgatsz, egyet a karácsonyfa díszítésére és egyet a nagy téli sétákra!

+1. Ne felejtsd el, hogy karácsonykor a legfontosabb, hogy együtt legyél azokkal, akik igazán fontosak neked. Bár idén kicsit más lesz a karácsony, de az okoseszközök segítségével egy gombnyomásra megszűnik a távolság.

Ha szükséged van egy megbízható készülékre, nézd meg kínálatunkat!

Forrás: digitaltrends.com, actitime.com