Videójátékok, amik segítenek kikapcsolódni a két ünnep között

Az ünnep az, amikor van idő játszani! Tudjuk, hogy az idei év kemény volt és sok nehézséggel kellett szembenézni, de most végre eljött a pihenés ideje. A teljesség igénye nélkül következzenek olyan karácsonyi videójátékok, amelyekkel könnyen kikapcsolódhattok és átélhetitek a virtuális ünnep varázsát.

Overwatch: Winter Wonderland 2020

A Blizzard népszerű játéka, az Overwatch az idei karácsonyra is új skinekkel és limitált ideig tartó különleges játékmódokkal készül. Mire számíthatunk? A Mei Snowball Offensive-nél például minden játékosnak Mei-ként kell játszania. Az ellenfeleket természetesen hógolyóval tesszük ártalmatlanná, és ahogyan a kidobósban, most is az a csapat veszít, amelyiknek minden játékosa kiesett. Arról, hogy milyen új skinekkel lepnek meg idén a fejlesztők, egyelőre csak találgatni lehet, de az biztos, hogy bármelyik karakter jól nézne ki mézeskalácsnak öltözve.

 

Kép forrása: leet.hu

Saints Row 4: How the Saints Saved Christmas

Ez nem egy mai játék, de az biztos, hogy új szintre emeli a karácsonyi élményeket. A történet szerint a Mikulás csapdába esett, és csak a Saints csapata mentheti meg, akiket azonban finoman szólva sem hatott át a karácsony szelleme. Így a küldetésük első lépése, hogy megismerjék a karácsony igazi jelentését. A játékban három különböző küldetést vihetünk végig, amelyekhez természetesen karácsonyi tematikájú fegyvereket is kapunk.

 

Kép forrása: steamstatic.com

Animal Crossing: New Horizon

Az Animal Crossing: New Horizon az egyik legszórakoztatóbb játék az idei felhozatalban. A cuki játékot sem kerülte el a karácsonyi frissítés, a Toy Day új megvásárolható tárgyakkal, ruhákkal, kiegészítőkkel és havas tájjal dobja fel a játékot. Ahogyan a fahasábokat és köveket, úgy a lehulló hópelyheket is tudjuk kraftolni, hóembert, téli táskát vagy egy szép hópehely koszorút is készíthetünk.

Spider-man: Miles Morales

Bár a játékot nagyjából hat óra alatt végig lehet vinni, a mellékküldetésekkel még tovább tudjuk emelni a játékmenetet. Érdemes belevetni magunkat ezekbe a kiegészítő kalandokba is, nemcsak azért, mert Miles nagyon látványosan tudja használni az extra képességeit – amelyek jól is jönnek a Roxxonnal folytatott harcban -, hanem mert felfedezhetjük New York ünnepi arcát. Hófedte sikátorok, az ablakok mögött felgyúló karácsonyi fények gondoskodnak a karácsonyi hangulatról.

 

Ha szeretnél elmerülni a játékélményben és szívesen kipróbálnád, hogyan muzsikálnak a karácsonyi videójátékok egy új gépen, nézd meg kínálatunkat!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=QjhScWfLmoo

https://unleashthegamer.com/christmas-video-games/#gref

116070cookie-checkVideójátékok, amik segítenek kikapcsolódni a két ünnep között