Messi is a “Neo Frost” hűtőkre esküszik. Megnéztük, miért!

Persze jelenleg a Barcelona-val reklámozni egy terméket nem olyan nagy húzás, mint mondjuk egy PL csapattal, de hát a reklám szerződés az reklámszerződés. De a viccet félretéve: ahogy már bemutattuk, a Neo Frost csodásan megkönnyíti az életünket. Most azonban annak is utána jártunk, a katalán fiúk melyik készülékre esküsznek. És elcsodálkoztunk…

Minden egy reklám szpottal kezdődött…

Talán már sokak számára ismerős a brokkoli evő Barca játékosok és kisfiú története, azért biztos, ami biztos, ismételjük át, miről is volt szó az eddigiekben:

Egy anya mindenre fel van készülve, ha az egészséges étkezésről kell meggyőznie a gyerekeit. Bár Messi korábban inkább chips-et evett és kólát ivott, úgy fest Suarez, Piqué és még jó néhány profi futballista jó útra tért és az egyébként tényleg csodás hatású, friss brokkolira esküszik. Márpedig a gyerekek előszeretettel teszik azt, amit a legnagyobb sztárok. Szóval nem is kérdés, hogy ezek után a tányéron marad-e a fura kinézetű, zöldség, vagy sem. Főleg, ha a kedvencekhez végül a csatár zseni is csatlakozik, aki egyébként egy, a Kung Fu Pandában látott mozdulattal veszi le a felé repülő vitamin bombát. És ha már Barcelona, a Magyarok a Barca-ért című film megvolt már…?

Egy csodacsatár számba menő verzió: a Beko Neo-Frost játékosa!

A Beko nyilván jól döntött, amikor a La Liga szuper csapatára bízta a reklámozást (az FC Barcelona hivatalos youtube csatornáján több, mint 7 millióan, míg a Beko oldalán 830 ezren látták a szpotot), igaz, azzal nem számolhattak, hogy milyen drámai mérkőzés után maradnak le idén a katalánok a Bajnokok Ligája döntőről. A termék azonban az európai kupa nélkül is úgy fest, remek. Elmélyedtünk ugyanis a részletekben és számos izgalmas tulajdonságát fedeztük fel a Neo-Frost készüléknek!

 • EverFresh+® funkció – A frissen vásárolt zöldségek ezentúl nem landolnak a kukában, a páratartalom szabályozásnak köszönhetően ugyanis akár 30 napig is elállnak a finomságok!
 • EverFresh+® 0‎°C funkció – A húsok és halak sem járnak rosszul, az előrelátó nagybevásárlás után teljes 7 napod marad, hogy még kényelmesen megedd az élelmiszereket!
 • NeoFrost™ Duo Cooling – A páros, ám mégis elkülönített lég-keringetési rendszernek hála nem csak a jegesedést küszöbölték ki a tervezők, de többé nem keverednek a szagok, a fagyasztóban pihenő hal és a hűtőben várakozó torta nem lép kölcsönhatásba egymással, még nazális szinten sem!
 • FreshGuard® – Hogy biztos legyen a szag mentes hűtés, a beépített kis szűrő segítségével a tároló rész levegője 90%-os tisztasággal fogja közre az élelmiszereket. Így jelentősen lecsökken a penész és egyéb egészségre ártalmas anyagok elszaporodásának esélye is!
 • 3 Zone Neo Frost System – A három különálló hűtési terület maximális frissességet  biztosít az összes élelmiszernek, igényüknek megfelelően!
 • MultiZone – Egy gombnyomással hűtőből fagyasztót varászolhatunk. Na és persze vissza! Attól függően, miből akarunk éppen többet tárolni – fagyasztott húsokból vagy behűtött, vendégváró sörökből – mobilan játszhatunk hűtőnk tereinek hőmérsékletével!
 • Active Fresh Blue Light – Ez nem az a “Kék Fény”, amit a magyar néző a tv-ből ismer. Ez az, amely elősegíti a zöldség és gyümölcsfélék fotoszintetizációjának fenntartását, így az áru tovább vitamin gazdag marad!
 • FastIce – Mindössze 40 perc és a villámgyors jég készítő funkcióval felkészülhetünk a pezsgő vagy a osztriga előkelő tálalására, esetleg a koktél party-ra. Így műanyag szemetet sem termelünk a jeges zsákokkal és órákkal korábban sem kell nekilátni a jégkocka tartó bekészíténések. Random ötletek, gyors megoldás 100g jég erejéig!
 • Turbo Ice Maker – Ha még több jégkockára lenne szükségünk, két szekció is a segítségünkre lehet. Így egy gigantikus party-n sem módunk csődöt, hiszen egy nap leforgása alatt akár 5 kg jeget is összehozhatunk!
 • RapidCooler – Mindössze 15 perc és kész a hideg italod! 4 db másfél literes palackot tudsz egy gombnyomással szobahőmérsékletűről 10 fokosra hűteni!
 • Wine Cooler – Miért pont a profi borhűtő funkció maradt volna ki a tervezésből? 28 palacknyi édes vagy száraz nedűnek akad hely 5 és 20‎°C között!
 • HomeCream® – Itt az idő, hogy átálljunk a házi fagylaltra. Így biztos, hogy nem eszünk olyasmit, ami egészségtelen! A speciális fagylalt tároló rekesz és edény ehhez is segítséget nyújt!
 • IceGlobe – Mellékíz mentes jégre vágysz az italodba? Ráadásul bolygó alakút? 24 óra alatt a tiéd lehet 3 tökéletesen tiszta, 6 mm átmérőjű gömböcske. Hogy ezt utána Pokémonnak vagy Halál Csillagnak nézed-e, már az italod alkohol tartalmán múlik…

 

Bónusz „apróságok”

 • Külön rekesz a mosott salátának, leveleknek, fűszernövényeknek!
 • “Slim”Víztartály, hogy óvd a műanyagtól magad és a környezeted is, miközben nem szorulsz kompromisszumokra a tárhelyet illetően! A “csapolást” ráadásul a lehető legelegánsabb módon építették be a Beko hűtőjébe
 • Ha átütemeznéd a polcok magasságát, ezután nem kell átpakolnod dolgokat A-ból B-be. Az emelőszerkezettel ellátott MagicShelf® opcióval egy mozdulat az új tér kialakítása! És ha ez nem lenne elég, a hűtő ajtajában lévő rekeszt is könnyedén személyre szabhatod a FlexiLift® modullal!

Mi szóltunk, hogy ez jó.

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

BEKO RCNE-520E41Z X No Frost kombinált hűtőszekrény, 239 989 Ft

BEKO Outlet CN-147223 GB No Frost kombinált hűtőszekrény, 203 999 Ft

BEKO RCNE-520K21 DS No Frost kombinált hűtőszekrény, 199 998 Ft

BEKO RCNA-365E32DZ X No Frost kombinált hűtőszekrény, 164 989 Ft

BEKO FBI-5850 beépíthető fagyasztószekrény, 150 999 Ft

BEKO CNA-340 KCOX No Frost kombinált hűtőszekrény, 114 989 Ft

BEKO RCNA-340K20 W No Frost kombinált hűtőszekrény, 107 999 Ft

BEKO Outlet RCNA-340K20 W No Frost kombinált hűtőszekrény, 86 399 Ft