Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Főételek
Svéd pirított húsgolyók, mustármártással, házi tagliatellével
Svéd pirított húsgolyók, mustármártással, házi tagliatellével Húsgolyók hozzávalói:500 g darált sertéstarja1 tojás1 hagyma1 gerezd fokhagymaSóBors¼ mk őrölt szerecsendió¼ mk szegfűborsPetrezselyemzöld1 kifli morzsásra darálvaMustármártás hozzávalói:1...
Lazacfilé zöldfűszeres sajtkrémmel, ropogós morzsával, sült zöldségekkel
Lazacfilé zöldfűszeres sajtkrémmel, ropogós morzsával, sült zöldségekkel Hozzávalók:300 g lazacfilé (2x150 g)Zöldfűszeres sajtkrém hozzávalói:100 g natúr lágysajtCsipet só-bors1 gerezd fokhagyma1 mk metélőhagyma finomra vágvaFűszeres morzsa...
Ropogós szuvidált csülök pikáns vöröslencsesalátával
Ropogós szuvidált csülök pikáns vöröslencsesalátával Szilveszterre valami igazán különleges és laktató fogást keresel? Próbáld ki a ropogósra sült, sous vide csülköt! A hosszan szuvidált csülök...
Bőrén sült szuvidált kacsamell, gyömbéres édesburgonyapürével, balzsamecetes-mézes sült céklával
Bőrén sült szuvidált kacsamell, gyömbéres édesburgonyapürével, balzsamecetes-mézes sült céklával Te is azok közé tartozol, akinél nincs karácsony kacsa nélkül? Ha igen és igazán különleges és...
Sous vide BBQ oldalas pirított parázsburgonyával
Sous vide BBQ oldalas pirított parázsburgonyával Egy igazán szaftos és omlós BBQ oldalas receptet keresel? A sous vide technikával készült oldalas tökéletesen puha, a...