Végre itt a tavasz, és ezzel együtt véget ért számunkra a “szobafogság” is. A város többé már nem egy lehangoló, szürke tér, ami csak átjáróként szolgál két épület között, hanem új kalandok színtere.   Dobd fel a hangulatod különleges minőségű JBL vezeték nélküli fejhallgatókkal vagy hangszórókkal, és vidd magaddal a bulit bármerre is jársz! Válogass a JBL hangszórói közül vibráló tavaszi színekben. Ez a legjobb választás, ha szeretsz kimozdulni, mivel kedvenc zenéid veled lehetnek bárhol, bármikor. Tudd meg, melyik JBL hangszóró illene hozzád!  

#színezd ki-JBl-Media Markt

Sárga – Sugárzó jókedv Jókedved minden sötét zugot bevilágít. Melegséget és biztonságot sugárzol. Aki veled tart, annak tudnia kell, hogy az optimizmusod ragadós! Tökéletes párod lesz egy jó hangulatú bulihoz egy sárga JBL clip bluetooth hangszóró!        

#színezd ki-JBl-Media Markt-kék

Kék – Magabiztos nyugalom Nyugodt maradsz a legnagyobb feszültség alatt is? Amikor más feladja, te mindent beleadsz és könnyedén legyőzöl minden akadályt? Válaszd a kék JBL zajszűrős fejhallgatót, ami minden kalandban megbízható társad lesz!        

#színezd ki-JBl-Media Markt-piros

Piros – Őrületes kalandok Tele vagy szenvedéllyel és energiával? Nyitott vagy az új kalandokra és kihívásokra ráadásul mindened beleadod. Mindig élvezed ezeket, és felvillanyoz, ha új barátokat szerezhetsz! Ha magadra ismertél, a te választásod a JBL GO Bluetooth hangszóró, piros színben!        

#színezd ki-JBl-Media Markt-zöld

Zöld – Természetbe merülve  Alig várod, hogy kimozdulhass a szabadba, és a friss levegőn élvezhesd a természet közelségét? A betondzsungel nem a te tereped, ezért igyekszel megteremteni magadnak a is saját zöld terepedet. Fogadj társadul egy zöld JBL Xtreme2 vízálló hangszóróját, amivel bárhol megtalálod az összhangot!       Egyedi – Különleges hangulatban Kicsit más vagy, mint a többiek, van amikor szeretsz egyedül elmélyedni a gondolataidban, máskor meg a társaság közepén érzed a legjobban magad. Számodra tökéletes választás lehet a JBL Pulse 3bluetooth hangszórója, különleges LED-es fényjátékkal.   Látogass el valamelyik áruházunkba és találd meg a hozzád legjobban passzoló színben! Ráadásul most különleges meglepetéssel várunk minden vásárlót! A promóciós időszakban a hangszórók mellett, különleges filter kártyákat találsz, melyekkel új színben láthatod okostelefonnal megörökített élményeidet. A kis kártyák egy okostelefon kamerája elé tartva “megfilterezik” a készülékkel készített fotót vagy videót, így a legjobb képeidet, most a kiválasztott színben élvezheted. A kártyák zsebméretben készültek, hogy könnyedén magaddal vihesd őket bárhova és, hogy kedvedre kísérletezhess velük. Itt az ideje, hogy felfedezd a JBL termékek széles színskáláját, hiszen minden hangulathoz van egy színünk! Megosztanád a tavaszi zsongást a többiekkel? Készíts képet, minden izgalmas kalandodról, majd használd a #színezdki hashtaget és oszd meg ismerőseiddel is, hogy épp milyen a kedved! Keresd a kártyákat és a színes JBL termékeket a MediaMarkt áruházakban!