A puding próbája az evés: elégedettségi garancia a Bosch Home Connect-től, nem csak a fa alá!

Mint már írtunk róla, az emelkedő beltéri páratartalom nem csak a száradó ruhákra való örökkön-örökké tartó várakozás miatt probléma. Hanem komoly egészségügyi gondokat is okozhat. Ha még nem teljes a karácsonyi lista, kiemelten ajánljuk az AutoClean szárítógépeket. Hogy miért? Mert szuper profi, mert könnyebbé teszi az életünket és mert mi, a vásárlók elégedettsége kerültünk a fókuszba!

 

Kis szárítógép történet

 

Mielőtt rátérnénk a lényegre, idézzük fel, hogyan is nézett ki a mosás és szárítás anno. Mivel az emberek rájöttek, hogy a nedves – nagyon nedves! – ruha és ágynemű lassan szárad, különböző módszereket fejlesztettek ki a gyorsabb eredmény érdekében. A centrifugális erő az okos gépek előtt is kihasználásra került. Igaz, voltak olyan szerkezetek is, amelyek inkább az alapos kicsavarás mellett tették le a voksot. Ha valaki Csengetett, Mylord? rajongó, bizonyára azonnal felidézi magában azt a kurblis szerkezetet, amely két hengerből áll. Ezek közé csippentve a ruhát (nem az ujjat!), a kar tekerésével az anyag átpréselődik a két henger között és valamennyi vizet veszít a textil. Nem tűnik épp a leghatékonyabb módszernek (hiába, nem egy AutoClean), a kézi csavarás jobb alternatíva lehet, de tény, úgy aztán a vasalásnál kell behozni a munkát a gyűrődések miatt.

A lábbal hajtható, pedálos centrifugák, illetve a kisebb áramütéseket okozó, immár elektromos társaik sokunk számára testközelből ismerősek lehetnek. A fél család a szerkezet peremére kellett, hogy üljön, hogy ne ugráljon arrébb a gép és hogy a lé a gyűjtő tálkába csorogjon. Ó, azok a szép idők!

 

Szösztelenítés: kösz, már nem!

 

Ha valaki ismeri Varró Dániel Túl a Maszat-hegyen című kötetének Szösz néne című remekét, vagy csak próbált már szárítógépet gatyába rázni – vagyis gyári verzióra kitisztítani -, tudja, hogy a szösz komoly ellenség. Míg a versben megidézett szereplő számára a szösz nem ellenség, addig egy háziasszony (esetleg háziúr) számára idegesítően felesleges munkát és gondot okoz a bolyhos csoportosulás a szárítógép ajtajában lévő szűrőben. A  Bosch Home Connect család AutoClean technológiája azonban szerencsére továbbfejlesztette a szárítást.A gép így automatikusan eltávolítja a szöszöket egy gyűjtőbe, amelyet elegendő csak minden huszadik ciklus után kiüríteni. A precíziós gyártású, automatikus szöszmentesítő technológiával rendelkező AutoClean szárítógép az első hőszivattyús berendezés, amelynél az ajtóban nincs szöszszűrő, hanem rendelkezik egy speciális gyűjtő résszel amely saját magát tisztítja meg, Így egyszerűen nem kell a tisztítással foglalkozni minden egyes töltet után.

 

Hatékonyság az erőfeszítésmentes szárítás jegyében 

 

A hagyományos szűrőrendszerekkel rendelkező szárítógépek energiahatékonysága időről időre romlik, ha nem tisztítják őket rendszeresen. Az AutoClean szárítógépek esetében azonban a kiváló tisztítási teljesítményhez a magas energiahatékonyság is társul! És persze nyilván nem “csak ennyit tud’ a termékcsalád. 

  • AutoClean technológia ajtószűrő nélkül az állandó szösztelenítés ellen, ugyanakkor garantálva a mindig magas hatékonyságú szárítást
  • SmartDry: automatikusan kiválasztja a megfelelő szárító programot az utolsó mosási ciklus alapján
  • IronAssist: extra gőzös kezelés a megszárított ruhák puhítása, vagy a vasalás elhagyása érdekében
  • AutoDry: gyengéd szárítás az Ön által kívánt szárítási fokig
  • AntiVibration dizájn: extrém stabil és különösen halk a speciális vibráció elleni védelemnek köszönhetően
  • ComfortControl: könnyű kezelhetőség hála az intuitív kezelőfelületnek.
  • Gyors szárítás: a hőszivattyú segítségével a teljes töltet szárítása akár 35 perccel hamarabb is elkészülhet

 

Ennyi tudás, kényelem és pozitív visszajelzés után már tényleg csak a fa alá kell tenni az új háztartási gépet!

Kapcsolódó cikkeink: 

MÉG TÖBB “ROBOTSÁG” A BOSCH HOME CONNECT JÓVOLTÁBÓL!

SÚLYOS TÜDŐBETEGSÉGGEL IS RIOGATNAK A SZAKÉRTŐK: EZÉRT HASZNÁLJ SZÁRÍTÓGÉPET OTTHON!

98641cookie-checkA puding próbája az evés: elégedettségi garancia a Bosch Home Connect-től, nem csak a fa alá!