Spenótos szuflé edami sajttal
Spenótos szuflé edami sajttal A szuflét, vagyis felfújtat, talán mindenki ismeri, ez a francia konyha csúcsa, ahogy sokan emlegetik. Desszertként találkozunk általában vele az...
Spenótos szuflé edami sajttal A szuflét, vagyis felfújtat, talán mindenki ismeri, ez a francia konyha csúcsa, ahogy sokan emlegetik. Desszertként találkozunk általában vele az...
Szuvidolt húsvéti sonka tojássalátával és kapros túróval Egy jó húsvéti sonka házi elkészítése bonyolultnak tűnik, de egy jó sütővel, no meg vákuumozással nem az!...
Zöldséges frittata sonkával és koktélparadicsommal Olyan, mint az omlett, csak laktatóbb. Az étel, ami kenyér nélkül is eltelít, maradékokból gyorsan összedobható, a hozzávalók cserélgethetőek...
Lágy és krémes húsvéti quiche sonkával és tormával-a legjobb, amit valaha kóstoltunk. Ha húsvét, akkor sonka. És mit lehet kezdeni a maradékokkal? Dobjunk össze...
Frittata édesburgonyával és mozzarellával Az édesburgonyát kisebb kockára vágjuk, majd egy sütőpapírral bélelttepsire szórjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk sóval és törött borssal. 20 dkg édesburgonya15...
Ropogós, belül extrán omlós csirkecomb Csirkecombot készíteni azt gondolnánk alap dolog. De mitől lesz kívül ropogós, belül puhán omlós? 6 db egész csirkecombkevés olajsóborsszerecsendió2...