#maradjotthon és így hozd ki belőle a legtöbbet: pozitív tippek, inkább férfiaknak!

A hölgyekhez már szóltunk, itt az idő, hogy a hímeket is ellássuk néhány jó tanáccsal az otthon töltött, néha hosszúnak tűnő órakkal kapcsolatban. Ez a tavasz is lehet nagyszerű, rajtunk múlik minden! És ha követjük az előírásokat, a karantén időszak sem tart örökké!

 

Azért mert férfi vagy, még nem kell ősemberré válnod

 

Nagyon nagy tévhit, hogy a pasik bármikor elengedhetik magukat, és utána is pontosan olyan vonzóak lesznek, mint előtte. A folyamatos összezártság alatt ráadásul jobb és rosszabb pillanatainkban is látjuk egymást, aminek az élét egy kis odafigyeléssel elüthetjük. Attól, hogy nem tudunk fodrászhoz menni, még nézhetünk ki normálisan. Vagy épp, ha az a cél, nagyon furán. 

Elvégre most bármilyen kísérletezés belefér, úgysem látja senki “odakint”, milyen frizurát vagy épp szakállat vágtunk magunknak. Mondjuk az extrém rossz kivitelezést inkább csak a gyerekek szórakoztatása és egy végleges, tervezett kopasztás előtt ajánljuk. Brahiból ne nézzünk ki ugye teljesen furán… Elő a szakáll vágókkal, hajnyíró gépekkel, az elektromos és hagyományos borotvákkal és jöhet a tavaszi megújulás!

 

Végre rendszerezheted a szerszámaidat!

 

Álom időtöltés, és még hasznos is! A zokni párosítás mellett talán a barkács és autós holmik szanálása, kategóriákba és méret szerint történő összerendezése lehet igazán kiváló időtöltés a férfiak számára. A hozadéka pedig nem csak az, hogy elrepül pár óra, hanem az is, hogy mostantól – egy darabig – bármikor megtaláljuk, amire épp szükségünk van! Ha nincs megfelelő tárolód, de amúgy barkács ezermester vagy, csinálj egyet! Elő a használaton kívüli holmikkal a padlásról, pincéből, gardróbból! Fiók és fakk készítésre fel!

 

Autótulajdonosok, itt az idő egy kis „pimpelésre”!

 

Olyan a kocsi, a motor, a bringa számodra, mint egy családtag? Akkor most igazán nekieshetsz és kicsit kipofohatod! Az alapos külső-belső takarítás mellett jöhetnek a kényelem fokozó berendezések beépítése is. Izgalmas fényforrások (persze csak a biztonságot és a KRESZT szem előtt tartva), hangfalak és zenelejátszók, dekorációra alkalmas felületek várnak minden férfira! Fejezze ki végre a járgányod, hogy ki vagy! 

A nagy szabadságban, és meg mert most nem kell mindig, mindenhova rohanni, nézd át a kötelező felszereléseket és szerezd be, ami esetleg hiányzik, vagy ami már elavult. A láthatósági és biztonsági elemek ellenőrzése soha sem volt ilyen időszerű!

 

Nyikorgó ágy, kilazult csavarok: most mindent megjavíthatsz!

 

Vannak azok a jelenségek, amikre mindig csak holnap jut idő. Nos, most úgy fest, az a holnap ma van. Amiért az asszony folyton a füled rágja, amiért nyúz a gyerek, ami a te szemed zavarja, most egy csapásra kipofozásra kerülhet! Le a csöpögő csapokkal, a billegő székekkel, a kontakt hibás elektronikus berendezésekkel! Ha nem is veszel kezes-lábast és a köpeny sem lobog a nyakadban, igazi férfias szuperhőssé válhatsz a család szemében is! Ne feledd, egy jó WD-40 (szinte) minden problémát megold! És ha már minden tökéletes otthon, a bérház lakói és a szomszédok arcára is csalhatsz némi mosolyt egy kis közösségi jócselekedettel. Nincs többé nyikorgó kapu, zárlatos pince világítás! Csak a nagy harmónia!

 

Ne felejts el szórakozni!

 

Porold le a zenei ízlésed, esetleg kóstolj bele a gamerek világába! Ess neki mindennek, amire korábban már vágytál, de csak halogattad! Ahogy a nőknek is kell az én-idő, úgy te is találd meg azt a pillanatot és zugot, ahol csak a kedvteléseidre figyelhetsz. Ha mindez egybevág a család más tagjainak hobbijával, csak még jobb a helyzet. Ha nem, vedd ki magadnak a napi egy órás “time out”-ot, ami csak a tiéd. És élvezd! 

Még az is lehet, új szakmára teszel szert. Lehet, titkon egy mesterszakács, egy elktromérnök vagy egy zenész veszett el benned. Ne sajnáld magadtól az időt, ha te feltöltődsz, a körülötted élők is gazdagodnak!

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ MEDIAMARKT CIKKEK: 

 

A KORONAVÍRUS KAPCSÁN A MEGELŐZÉSRŐL, PRAKTIKUSAN – ÍGY SEGÍTHET A MEDIAMARKT!

FAVÁGÓ-SZEXUÁLISOK ÉS SIMABŐRŰEK: ELŐRE!