2019 legjobb videójátékai, szerintünk

Természetesen idén sem maradhatunk év játékai cikk nélkül, következzen hát a már megszokott ötös toplista arról, hogy magazinunk szerint melyek voltak az idei esztendő legnagyobb durranásai. Figyelem, nagyon szubjektív lista következik!

Borderlands 3

A Gearbox Software 7 évnyi fejlesztés után tért vissza nagysikerű szériájához és ígéretükhöz híven most sem okozott csalódást. Randy Pitchford szerelemgyereke lenyűgöző, cel-shade látványvilágával, fantasztikus zenei keverésével grandiózusabb, na meg persze őrültebb, mint valaha!

Tesztünk elolvasásához kattints az alábbi linkre:
https://hir.mediamarkt.hu/magazin/borderlands-3-teszt/

Resident Evil 2 Remake

Bár nem egy teljesen új játékról beszélünk, hiszen mégis csak egy Remake-ről van szó, de a Capcom olyan szinten nyúlt bele az egyik legjobb címébe, hogy kár lett volna őt lehagyni. Úgy tűnik a japán fejlesztő/kiadó végleg ki tudott mászni a Resident Evil 6 óta jellemző képzeletbeli gödréből, hiszen már a hetedik epizód vérfrissítése óta egyszerűen nem tud hibázni. Idén lazán megmutatta az iparágnak, hogyan is kell felújított változatot készíteni, ráadásul 2020. április 3-án jön a harmadik rész Jill Valentine és a rettenthetetlen Nemesis főszereplésével.

Tesztünk elolvasásához kattints az alábbi linkre:
https://hir.mediamarkt.hu/magazin/resident-evil-2-remake-teszt/

Mortal Kombat 11

Tanult kollégám már a bétatesztelés során megjósolta, hogy a NetherRealms Studio valóban megalkotta a világ legjobb verekedős játékát – igaza volt! Ahogyan látványban és brutalitásban, úgy a karakterek testreszabhatóságában sincs hiány, mindezt gyönyörű grafikával és a roppant élvezetes bunyókkal keverték a fejlesztők. Aki kicsit is szereti a műfajt, az biztosan nem fog csalódni a tizenegyedik részben, a bulik kihagyhatatlan programjaként tökéletes szórakozást nyújt, nálam legalábbis szinte minden összejövetelen előkerül a kontroller némi „baráti” csetepatéhoz – jó igaz, ilyenkor minden van, csak barátság nincs.

Tesztünk elolvasásához kattints az alábbi linkre:
https://hir.mediamarkt.hu/magazin/mortal-kombat-11-teszt/

Control

A 2019-es esztendő nagy meglepetését idén számomra a finn Remedy szállította le. Sam Lake alkotása rengeteg ügyes, fantáziadús megoldást mutat be, a technikai hibákat leszámítva pedig a Control egy valóban nagyon erős atmoszférával megáldott cím lett, ami kiemelkedő látványvilágával, vagány harcrendszerével és morbid humorával már augusztus végén bérelt helyet szorított magának.

Tesztünk elolvasásához kattints az alábbi linkre:
https://hir.mediamarkt.hu/magazin/control-teszt/

Star Wars Jedi: Fallen Order

Az év vége egyértelműen a Csillagok Háborújáról szól(t), így szerencsére a játékosok szintén megkapták a maguk kis adagját, mindezt tényleg kifogástalan minőségben. Még mindig bátran le merem írni, hogy a Fallen Order az utóbbi évtized legjobb egyjátékos Star Wars élménye; izgalmas történetével, okosan megírt karaktereivel, érdekes helyszíneivel zseniálisan bővíti az egyébként impozáns kánont. A Respawn Entertainment ügyesen kölcsönözte a Sekiro harcrendszerét, ami nem mellesleg a TGA (The Game Awards) legjobb játéka díját is hazavihette.

Tesztünk elolvasásához kattints az alábbi linkre:
https://hir.mediamarkt.hu/magazin/star-wars-jedi-fallen-order-teszt/

+ 1: Szoftver toplista

Bónuszként íme a top 10, általatok leginkább keresett játék listája:

  1. FIFA 20
  2. Grand Theft Auto V
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Repemption 2
  5. Spider-Man
  6. Call of Duty: Modern Warfare
  7. Days Gone
  8. God of War
  9. Mortal Kombat 11
  10. Minecraft

Számunkra ők voltak 2019 legjobbjai, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon nektek melyek voltak idén az abszolút kedvenceitek, írjátok meg nekünk kommentben!