Főételek

Dijoni mustáros csirkecombfilé

Dijoni mustáros csirkecombfilé

  Dijoni mustáros csirkecombfilé 500 g csirkecombfilésó, bors2-3 ek lisztolívaolaj20 g vaj2 db nagyobb hagyma2 gerezd fokhagyma1 dl fehérbor1 kk cukor1/2 mk kakukkfű1/2 mk rozmaring2...

Gyömbéres-csilis lazac

Gyömbéres-csilis lazac

  Gyömbéres-csilis lazac 150 g lazacfilé (bőr nélkül)Fűszerkeverék:só, bors, fokhagymagranulátum, gyömbérpor, csilipehely, füstölt paprika, citromhéj, petrezselyemzöldOlívaolaj ElkészítéseA lazacot meglocsoljuk az olajjal, majd egyenletesen, vékonyan befűszerezzük...

Ribeye (érlelt rostélyos) steak

Ribeye (érlelt rostélyos) steak

  Ribeye (érlelt rostélyos) steak 300-350 g érlelt rostélyosfűszerkeverékolíva olaj ElkészítéseA húst olívaolajjal meglocsoljuk, majd jól bedörzsöljük a kedvenc steakfűszerkeverékünkkel.Amennyiben rendelkezésre áll az airfryerünkben grillrács,...