Sós mogyorókrémes csirkés mafé leves
Sós mogyorókrémes csirkés mafé leves 500 g csirkemellfilé1 nagyobb hagyma2 gerezd fokhagyma40 g friss gyömbér1 kk füstölt paprika3 db répa400 g kockázott paradicsom1 kk cukor2...
Sós mogyorókrémes csirkés mafé leves 500 g csirkemellfilé1 nagyobb hagyma2 gerezd fokhagyma40 g friss gyömbér1 kk füstölt paprika3 db répa400 g kockázott paradicsom1 kk cukor2...
Dijoni mustáros csirkecombfilé 500 g csirkecombfilésó, bors2-3 ek lisztolívaolaj20 g vaj2 db nagyobb hagyma2 gerezd fokhagyma1 dl fehérbor1 kk cukor1/2 mk kakukkfű1/2 mk rozmaring2...
Füstölt kolbászos sült paradicsomos papardelle 150 g füstölt kolbász2 db paradicsom1 nagy fej hagyma2 gerezd fokhagymasó, bors1 mk oregánó1/2 mk kakukkfű400 g hámozott paradicsom (konzerv)1...
Füstölt kolbászos sűlt paradicsomocs papardelle 150 g füstölt kolbász2 db paradicsom1 nagy fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 mk oregánó1/2 mk kakukkfű400 g hámozott paracsidom (konzerv)1 kk...
Gyömbéres-csilis lazac 150 g lazacfilé (bőr nélkül)Fűszerkeverék:só, bors, fokhagymagranulátum, gyömbérpor, csilipehely, füstölt paprika, citromhéj, petrezselyemzöldOlívaolaj ElkészítéseA lazacot meglocsoljuk az olajjal, majd egyenletesen, vékonyan befűszerezzük...
Ribeye (érlelt rostélyos) steak 300-350 g érlelt rostélyosfűszerkeverékolíva olaj ElkészítéseA húst olívaolajjal meglocsoljuk, majd jól bedörzsöljük a kedvenc steakfűszerkeverékünkkel.Amennyiben rendelkezésre áll az airfryerünkben grillrács,...