Főételek

Dijoni mustáros csirkecombfilé

Dijoni mustáros csirkecombfilé

  Dijoni mustáros csirkecombfilé 500 g csirkecombfilésó, bors2-3 ek lisztolívaolaj20 g vaj2 db nagyobb hagyma2 gerezd fokhagyma1 dl fehérbor1 kk cukor1/2 mk kakukkfű1/2 mk rozmaring2...

Gyömbéres-csilis lazac

Gyömbéres-csilis lazac

  Gyömbéres-csilis lazac 150 g lazacfilé (bőr nélkül)Fűszerkeverék:só, bors, fokhagymagranulátum, gyömbérpor, csilipehely, füstölt paprika, citromhéj, petrezselyemzöldOlívaolaj ElkészítéseA lazacot meglocsoljuk az olajjal, majd egyenletesen, vékonyan befűszerezzük...

Ribeye (érlelt rostélyos) steak

Ribeye (érlelt rostélyos) steak

  Ribeye (érlelt rostélyos) steak 300-350 g érlelt rostélyosfűszerkeverékolíva olaj ElkészítéseA húst olívaolajjal meglocsoljuk, majd jól bedörzsöljük a kedvenc steakfűszerkeverékünkkel.Amennyiben rendelkezésre áll az airfryerünkben grillrács,...

Canelloni citromos csirkével

Canelloni citromos csirkével

Canelloni citromos csirkével 60 dkg csirkemellfilé15 dkg bacon10 dkg bébispenót3 dkg reszelt parmezán5 dkg vaj5 dkg liszt1 dl tejszín1 ek. étolaj1 kis fej hagyma3 gerezd...