Füstölt kolbászos sűlt paradicsomocs papardelle
Füstölt kolbászos sűlt paradicsomocs papardelle 150 g füstölt kolbász2 db paradicsom1 nagy fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 mk oregánó1/2 mk kakukkfű400 g hámozott paracsidom (konzerv)1 kk...
Füstölt kolbászos sűlt paradicsomocs papardelle 150 g füstölt kolbász2 db paradicsom1 nagy fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 mk oregánó1/2 mk kakukkfű400 g hámozott paracsidom (konzerv)1 kk...
Gyömbéres-csilis lazac 150 g lazacfilé (bőr nélkül)Fűszerkeverék:só, bors, fokhagymagranulátum, gyömbérpor, csilipehely, füstölt paprika, citromhéj, petrezselyemzöldOlívaolaj ElkészítéseA lazacot meglocsoljuk az olajjal, majd egyenletesen, vékonyan befűszerezzük...
Ribeye (érlelt rostélyos) steak 300-350 g érlelt rostélyosfűszerkeverékolíva olaj ElkészítéseA húst olívaolajjal meglocsoljuk, majd jól bedörzsöljük a kedvenc steakfűszerkeverékünkkel.Amennyiben rendelkezésre áll az airfryerünkben grillrács,...
Canelloni citromos csirkével 60 dkg csirkemellfilé15 dkg bacon10 dkg bébispenót3 dkg reszelt parmezán5 dkg vaj5 dkg liszt1 dl tejszín1 ek. étolaj1 kis fej hagyma3 gerezd...
Céklás szélesmetélt kecskesajttal és pisztáciával 2 db közepes cékla5-6 gerezd fokhagyma (pucolatlan)2 dl vörösbor50 dkg szélesmetélt1 mokkáskanál fehérbors10 dkg kecskesajt5 dkg pisztácia (durvára összetörve)1 dkg...
Egylábasos penne sütőtökkel 1 fej közepes hagyma3 gerezd fokhagyma2 db zsályalevél500 gr sütőtök500 gr penne70 gr frissen reszelt parmezán2 dl száraz fehérbor1 liter víz1 kk....