INSTANT FOTÓS MEGOLDÁSOK

Az instant fotós kategóriában olyan fényképezőgépeket és kiegészítőket találhat, amelyek abban segítenek, hogy fotózás után közvetlenül, mindenféle digitális képszerkesztés, továbbküldés nélkül lehessen papírképet előállítani. Ezáltal arra nyílik lehetőség, hogy a fényképe alkattintása után akár néhány másodperccel át is nyújthassuk az elkészült képet fizikai formában.

A Fuji Instax és a Polaroid gépek a legegyszerűbb képviselői a kategóriának. A Polaroid már a filmes fényképezőgépek korában, jó pár évtizede is gyártott jól ismert instant kamerákat, és erre a modern, digitális korban is egyre nagyobb az igény – a nosztalgiafaktor mellett a praktikusság és a használati élmény miatt egyaránt.

A Polaroid Snaptouch fényképezőgépek már eggyel több lehetőséget adnak a felhasználóknak: ezek már modern, digitális eszközök, amelyek képesek a mobilos kamerákhoz és a kompakt digitális fényképezőgépekhez hasonlóan memóriakártyára rögzíteni, így a képeket feltölthetjük Facebookra vagy továbbküldhetjük ismerőseinknek. Emellett azonban a kamerákban apró nyomtatót is találunk, amellyel közvetlenül is kinyomtathatjuk a képeket akár mindenféle szerkesztgetés nélkül, az elkattintás után azonnal.

CANON SELPHY CP1300

Apró fotólabor, amivel akár út közben, a fotó elkattintása után elkészítheted a papírképet

Végül pedig egy nagyon hasznos kategória következik: a Selphy fotónyomtatókat a mobilokkal, kis kamerákkal készített fotók azonnali nyomtatására használhatjuk. Az apró nyomtatók pont akkorák, hogy a hagyományos kis papírképek alapjául szolgáló fotópapírok elférjenek bennük, ezért akár a lakás legkisebb szegletében is elférnek, vagy akár könnyen magunkkal is vihetjük egy utazásra vagy családlátogatásra.

Digitális fényképezőgépről vagy mobiltelefonról akár azonnal, még vezeték nélkül is kinyomtathatjuk a kiválasztott képeket, tehát nem szükséges hozzájuk számítógép használata és ide-oda másolgatás. A gyors és kényelmes nyomtatáshoz még vezetékes kapcsolat sem kell, az eszközöket Wi-Fi segítségével is csatlakoztathatjuk, és mobilos társalkalmazáson keresztül is utasíthatjuk a nyomtatásra.

Ismerkedj meg a termékekkel

FUJI FILM Instax MINI9 analóg fényképezőgép

Mókás külső, és egy olyan technológia, ami egyszerre nosztalgikus és a mai korban már meglepő. Készíts papírképeket azonnal, és legyen mindegyik elkattintott fotó egyszeri, megismételhetetlen felvétel!

Bővebben

POLAROID Originals OneStep 2 instant fényképezőgép

Mikor lesz igazi érték egy elkattintott fénykép? Például akkor, ha tudjuk, hogy az a pillanat egyszeri és megismételhetetlen.

Bővebben

POLAROID Snaptouch fényképezőgép és fotónyomtató

Szeretnél egy olyan fényképezőgépet, amely egyszerre modern és retró, a Snaptouch kiváló választás. A kis eszköz egyrészt teljes értékű digitális kamera, de képes arra is, hogy akár a fotó elkattintása után azonnal papírképet nyomtasson róla

Bővebben